Our Garden

Lloc: Centre Cultural La Casa Elizalde
València, 302
08009 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Exposició de Román Yñán

Per l’artista, la fotografia és un procés obert que dialoga amb la realitat a través del que és quotidià. Després de dotze anys visitant tota mena de jardins i fotografiant-hi el creixement dels seus fills, “Our Garden” desplega una gran metàfora. El cicle de la vida, el fet de sembrar, regar, esperar… són processos que es donen en la formació tant d’una família com d’un jardí.

El jardí i el que és familiar creen una realitat unida per la mirada de l’artista, que origina reflexions sobre la nostra espècie i la nostra relació amb la natura. Plantar una llavor, fer brotar els barris, que cada centre cívic sigui un jardí en potència, són respostes crítiques i positives des de l’art a la crisi mediambiental que vivim.

En el marc de TEMPORALS, programa d’exposicions itinerants de l’ICUB.

Inauguració: dijous 15 de setembre a les 19 h

ACTIVITATS DE L’EXPOSICIÓ

Dijous 29 de setembre a les 19 h
VISITA GUIADA

A càrrec de l’artista del projecte Román Yñán.

Dissabte 8 d’octubre d’11 a 13 h
EDICIÓ BOTÀNICA

Taller familiar
Entre totes construirem la nostra pròpia guia botànica amb materials enciclopèdics i publicacions vintage reaprofitades. Per una nova ecologia dels papers impresos. Activitat adreçada a infants majors de 6 anys acompanyats d’un adult.

Dissabte 22 d’octubre d’11 a 13 h
CONTE CAMINANT. VINE A DESCOBRIR EL JARDÍ AMAGAT

Activitat familiar
Inspirats per la novel·la de Frances Hodgson Burnett El jardí secret, farem un passeig des de la Biblioteca Sofia Barat fins a La Casa Elizalde buscant quin conte s’amaga en els arbres i flors del barri per tal d’arribar al jardí secret d’”Our Garden”. Activitat adreçada a infants majors de 3 anys acompanyats d’un adult.

Dijous 27 d’octubre a les 19 h
VISITA GUIADA

A càrrec de l’artista del projecte Román Yñán.

Our Garden