UPSAMMY & SJOERD MARTENS + OMA TOTEM & SOL I SERPS LANAV DJ

22:0023:00 h
Lloc: CaixaForum Barcelona
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona
Preu: 10€
Concert

Si bé l’actuació audiovisual d’upsammy i de l’artista multidisciplinari Sjoerd Martens es va originar als Països Baixos, reflecteix una cosa profundament universal. Zigzaguejant a través del món digital i analògic, formen un terreny introspectiu, però expansiu, en constant transformació junts. El seu espectacle audiovisual activa la imaginació del públic comprometent-se amb tots els seus sentits i donant-los la benvinguda al món interior dels artistes.

La nit es completa amb la presentació de s__olid, un projecte audiovisual i col·laboratiu obra d’oma totem i so i serps, que es basa en composicions de sintetitzador modular i exploració de polirítmies en sincronia amb visuals enfocats en la matèria, la massa, la textura i el volum. Les imatges i textos provenen d’acostar-se a diversos sòlids.

Lanav obre aquesta jornada a la cafeteria de CaixaForum amb un Dj set fruit del seu característic so format per ritmes trencats, baixos contundents, breaks i new club. És cofundadora del col·lectiu Abundance, col·labora freqüentment amb artistes locals i duu a terme la seva pròpia pràctica experimental com a dissenyadora de so.

A partir de les 20 h, Dj set de Lanav, a la cafeteria
Entrada lliure fins a completar aforament

 

UPSAMMY & SJOERD MARTENS + OMA TOTEM & SOL I SERPS LANAV DJ