PRÊT-À-PORTER. ROBERT ALTMAN, 1994, EUA. VOSE

19:0021:15 h
Lloc: CaixaForum Barcelona
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona
Preu: 6€
Altres

L’actriu Rossy de Palma escull aquest controvertit film del director americà, que va causar un gran renou en la indústria de la moda, però que amb els anys s’ha convertit en una pel·lícula de culte. “Aquesta pel·lícula és l’ABC del món de les desfilades i el prêt-à-porter parisenc… És veritat que el començament no va tenir una gran acollida, però ara és gairebé com un quadern de bitàcola del que eren les desfilades, i s’ha quedat gairebé com un documental del que eren en aquesta època.”

A París hi ha un dels esdeveniments més importants de la moda: la presentació de les noves col·leccions del prêt-à-porter. Aquest gran esdeveniment reuneix dissenyadors, models, fotògrafs, periodistes i famosos, però les enveges i les rivalitats personals en són els protagonistes de debò. Per això, aquest any tots els assistents es converteixen en sospitosos de la mort del cap de la Cambra Sindical de la Moda.

Títol original: Prêt-à-porter 
Gènere: drama, comèdia
Idioma original: anglès
Durada: 133 min

La projecció anirà acompanyada d’un vídeo introductori de Rossy de Palma en què explica els fora de càmera, el perquè de la seva selecció i moltes coses més.

PRÊT-À-PORTER. ROBERT ALTMAN, 1994, EUA. VOSE