GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Make kin(d), not future(s) - Jornada entorn de "Al descobert o d'amagat. La presència rebel d'un futur íntim"

18:0022:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Conferència

En aquesta jornada s’abordaran qüestions clau explorades en l’exposició, però desplaçant el discurs curatorial per posar el focus en temes específics, com la recerca d’un futur revolucionari, en el qual ens introduirà Adrian Rifkin en col·laboració amb Nina WakefordLaura Benítez i Andreu Belsunces, al seu torn, se centraran en els relats especulatius sobre el futur, i en la manera en què aquestes ficcions poden despotencialitzar les possibilitats del que ha de venir. Tancarà el programa ¥€$Si PERSE, projecte contracultural i futurista que advoca per un món sense gènere, sense etiquetes de cap tipus ni estils musicals, que situarà la pista de ball al bell mig de la reivindicació política.

– De 18 a 19 h: Presentació de la conferència performativa The Worker Poets, Political Repression: Weakness of memory, in search of a revolutionary future. A càrrec d’Adrian Rifkin, historiador i professor, en col·laboració amb Nina Wakeford, artista i sociòloga.

– De 19 a 20 h: Conversa entre Laura Benítez i Andreu Belsunces
Laura Benítez és doctora en Filosofia per la UAB amb una tesi sobre la relació entre pràctiques artístiques i biotecnologies.
Andreu Belsunces és investigador centrat en cultures postdigitals, noves narratives, pràctiques col·laboratives i innovació social.

– De 20 a 22 h: Performance. A càrrec de ¥€$Si PERSE.

Aforament limitat.

Imatge: Rohini Devasher, Deriva genètica: Symbiont 3 – Serpentes Parthenocissus

Make kin(d), not future(s) – Jornada entorn de “Al descobert o d’amagat. La presència rebel d’un futur íntim”