FARNESINA Digital Art Experience

Lloc:
Carrer D'Espronceda 326 Nau 4,5 & 10 08027 Barcelon Obert de dimarts a divendres, 16h - 20.30h Dissabte, 16h - 19h
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Exposició col·lectiva comissariada per Stefano Fake i Savina Tarsitano amb motiu de Loop City Screen.

Inauguració: 10.11.2022 de 19.30h a 21:30h
Dates de l’exposició: de l’11.11.2022 al 25.11.2022
Horari d’obertura: De dimarts a dissabte, de 16.00 a 20.00.

FARNESINA – IMMERSIVE ART EXPERIENCE
L’art immersiu és una forma d’art que pretén submergir a l’espectador dins de la pròpia obra d’art. El visitant és estimulat i involucrat a través de la llum, el so, les imatges i els gràfics animats. L’objectiu de l’artista és crear un espai que sigui un “contenidor d’emocions”, un lloc que generi un flux sensorial continu.

Espronceda – Institute of Art & Culture es complau i té l’honor de presentar, com a part de Loop City Screen, l’exposició Farnesina Digital Art Experience. Una nova col·laboració que neix gràcies al director Lucio Izzo, de l’Institut Italià de Cultura de Barcelona, que ens va presentar aquest bell projecte, la Farnesina Digital Experience, i al director artístic Stefano Fake. Ens complau presentar-ho per primera vegada a Barcelona amb la prestigiosa Loop City Screen.

Aquesta exposició ens porta al món italià a través del treball de 26 artistes i estudis seleccionats per a aquest projecte. Espronceda creu en la importància dels intercanvis culturals, del diàleg entre cultures, i aquest projecte respon perfectament a aquesta filosofia.

El projecte està promogut pel Ministeri d’Afers exteriors i Cooperació Internacional. L’exposició a Barcelona està organitzada gràcies a l’Institut Italià de Cultura de Barcelona, l’Ambaixada d’Itàlia a Madrid, el Consolat General i l’Institut d’Art i Cultura Espronceda. L’organització i promoció són a càrrec de Bright Festival i ImmersiveExperience.Art amb la
direcció artística de Stefano Fake.

Més sobre l’esdeveniment aquí:https://www.espronceda.net/farnesina-digital-art…/

FARNESINA Digital Art Experience