GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

M’ESTIC CONSTRUINT UNA ESTRUCTURA GEODÈSICA DE PODER - CLÍNICA/TROBADA SOBRE AUTOEDICIÓ GRÀFICA I SONORA

16:0021:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Trobada

Aquest esdeveniment es planteja com un espai discursiu a mig camí entre la clínica i la fira de ciències; un laboratori per interrogar i exposar l’experiència de produir espais de trobada d’autogestors i agents implicats en el procés de producció d’aquests continguts. Un espai de vocació participatòria i polivocal, que pretén estimular el debat i la discussió sobre qüestions vinculades amb la gestió i l’autoedició de publicacions i de produccions musicals, que acostumen a ser difícils d’articular, tant per la seva complexitat com per la manca d’estructures que ho facin possible.

Projecte comissariat per: Magui Dávila i Maite Muñoz.

UNA ACAMPADA PER AL SOMNI EDITORIAL
► Divendres 25 de gener, a partir de 17 h: Clínica/trobada per a gestors i productors de festivals d’autoedició*.
Trobada-acampada amb l’objectiu de reflexionar sobre la idea de la fira d’autoedició gràfica i sonora, des de la perspectiva del comissariat i les estratègies de muntatge i producció. El format d’aquesta trobada amb agents del camp de l’edició independent i l’autoedició pren el caràcter d’una teràpia col·lectiva.
Lloc: Aula 0
*Encontre tancat; per participar-hi cal invitació prèvia.

► Dissabte 26 de gener de 16 a 20 h: Presentació pública de la clínica/trobada.
a 20 h: La clínica tindrà com a resultat una presentació pública del programa a manera de seqüència d’esdeveniments performatius i una exposició efímera dels projectes editorials, i totes dues es desplegaran en l’espai jugant amb les idees compartides en el context de la clínica. Es tracta d’una proposta de producció i assaig en l’espai per problematitzar des de polítiques editorials els continguts que es tractin en la clínica.
Amb la participació de: Ainhoa GoGreen i Gómez Selva (OHETE)AutobanIrma Marco + Clara-Iris RamosMancebía PostigoPlana + Oficina de Investigaciones LentasTropicana DreamsSemántica Records (amb Angel Molina i Svreca) i VENDO ORO.
Lloc: Atri del museu
Preu: Gratuït. Aforament limitat

M’ESTIC CONTRUINT UNA ESTRUCTURA GEODÈSICA DEL PODER
► Dissabte 26 de gener a les 21 h: Presentacions en directe programades en col·laboració amb Enrique Mena de Semántica Records.
Lloc: Capella MACBA
Preu: Gratuit. Amb inscripció prèvia aquí. Aforament limitat.

Uneix-te a l’esdeveniment aquí.

Imatge: Magui Dávila

M’ESTIC CONSTRUINT UNA ESTRUCTURA GEODÈSICA DE PODER – CLÍNICA/TROBADA SOBRE AUTOEDICIÓ GRÀFICA I SONORA