Parlem de...

18:0020:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Xerrada

El programa Parlem de vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Consulta el programa detallat de cada exposició aquí:

Un segle breu: Col·lecció MACBA
► 12 DE GENER, a les 18 hParlem de Subcultures i emmascaraments. L’aflorament de la cultura popular a les dècades de 1960-1970 a la Col·lecció amb Teresa Grandas, conservadora d’exposicions del MACBA.
► 19 DE GENER, a les 18 hParlem d’Apunts per a una història travesti del flamenc a la Col·lecció amb Fernando López, artista pluridisciplinar i filòsof.
► 2 DE FEBRER, a les 18 hParlem de Col·lecció amb Monica Hoff, artista, educadora i investigadora, i Pablo Martínez, cap de Programes del MACBA.
► 16 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Col·lecció amb Nicolás Paris, artista i docent.
► 23 DE FEBRER, a les 18 hParlem de Col·lecció amb Tanya Barson, conservadora en cap del MACBA.

Al descobert o d’amagat:
► 9 DE FEBRER, a les 18 hParlem de Al descobert o d’amagat amb Esther Gratacòs Batlle, investigadora de l’Institut de Neurociències de la Universitat de Barcelona.
► 16 DE MARÇ, a les 18 hParlem d’art, màgia i tecnologia dins Al descobert o d’amagat amb Olga Subirós.

És necessària inscripció prèvia.
Imatge: Miquel Coll
Parlem de…