GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

El cos fragmentat - Aproximació a una genealogia de l'art espanyol dels noranta

19:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: De 5€ a 20€
Seminari

Establir un fil des d’on es pugui pensar la història és força complex. Des d’on establim què, com o per què? Al llarg de sis sessions, ens aproparem a alguns d’aquests relats que permeten escriure la història des d’un altre lloc. Ens situarem en un espai i temps concrets (a finals de la dècada de 1980 i a principis de la següent) però sabent-nos deslocalitzats, conscients de no ser al centre, sinó en un extraradi. La proposta parteix de pensar el cos d’una manera expandida i, sobretot, fragmentada. Proposem sis maneres d’acompanyar els nostres cossos a pensar sobre aquests altres cossos fragmentats, silenciats, socials, polítics, tecnològics i queers (rars). Cadascuna de les sessions la durà a terme un ponent diferent, i així, a més de fragmentar les nostres veus, aconseguirem ampliar-les.

Curs dirigit per Imma Prieto, comissària independent, crítica d’art i professora d’art contemporani, amb la participació de Marcel·lí Antúnez, Xabier ArakistainEva González SanchoRogelio López Cuenca i María Ruido.

Lloc: Auditori Meier.

Preu curs: 20 €. Estudiants: 10 €. Amics del MACBA i professorat: gratuït. Preu per conferència (el mateix dia si queden places disponibles): 5 €.

El cos fragmentat – Aproximació a una genealogia de l’art espanyol dels noranta