Segons l'últim decret que es va aprovar el passat dia 29 Oct., la activitat cultural estarà anul·lada o molt reduïda els pròxims 15 dies. Això implica que els esdeveniments publicats es poden veure afectats. Recomanem revisar el web de cada espai. Molta força!

Svreca+ Angel Molina a Barcelona

21:0023:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Concert

Svreca i Ángel Molina posaran punt final a les jornades d’autoedició gràfica i sonora amb una sessió de la millor electrònica a la Capella MACBA. Una cita imperdible amb dos referentes d’aquest gènere en col·laboració amb Enrique Mena de Semántica Records.

Svreca: Nascut a Madrid com a Enrique Mena, aquest jove DJ és capaç de combinar l’electrònica més freda i sofisticada amb el techno més abstracte i complex, fregant de vegades l’experimentació sonora amb textures i ritmes poc habituals a la pista de ball.
semanticarecords.bandcamp.com

Ángel Molina: Des dels seus inicis com a DJ el 1991, Ángel Molina ha exercit un paper essencial en el desenvolupament de la música electrònica a Espanya gràcies a la seva prodigiosa tècnica, aplaudida unànimement per la crítica i el públic, i a un gust exquisit que l’ha dut a ser considerat un dels selectors de techno més fins d’Europa.

Gratuït amb inscripció prèvia aquí. Aforament limitat.

 

Svreca+ Angel Molina a Barcelona