Festival SÂLMON< Cicle de conferències i activitats

19:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

El MACBA entra en diàleg un any més amb el Festival SÂLMON< per construir i obrir un seguit de propostes que des de diferents pràctiques artístiques ens fan qüestionar el nostre context més pròxim. Noves economies, afrofeminisme, decolonialisme i altres qüestions es posen sobre la taula des de la praxis i la teoria amb els col·lectius Makea Tu Vida i La Agencia, les activistes i investigadores Esther (Mayoko) Ortega i Lala Deheizelin i els artistes Pablo Esbert i Federico Vladimir.

► DIMECRES 6 DE FEBRER, a les 19h: Conferència de Lala Deheinzelin.Lala Deheinzelin és futurista i especialista en noves economies. Pionera en economia creativa al Brasil i creadora del sistema Fluxonomia 4D i del moviment Criar futuros.
► DIVENDRES 8 DE FEBRER, a les 18 h: Presentació de la peça en procés Hydra

Pablo Esbert i Federico Vladimir presenten la peça en procés Hydra, un exercici coral per a espais no-teatrals que explora com l’expressió individual és, al mateix temps, productora i produïda dins un grup. Una ficció que s’ha de mantenir col·lectivament, una criatura en moviment que sobrepassa els individus però que els necessita a tots i cadascun per existir.

Pablo Esbert i Federico Vladimir col·laboren junts des de 2014, creant ficcions especulatives per interrompre les narratives normatives hegemòniques. Actualment treballen en les Piezas Dragón, que indaguen en la relació entre automatització i ficció en pràctiques tan diferents com la natació sincronitzada o els jocs de rol.

Totes les activitats i conferències del Festival SÂLMON< són gratuïtes.

Festival SÂLMON< Cicle de conferències i activitats