Segons l'últim decret que es va aprovar el passat dia 29 Oct., la activitat cultural estarà anul·lada o molt reduïda els pròxims 15 dies. Això implica que els esdeveniments publicats es poden veure afectats. Recomanem revisar el web de cada espai. Molta força!

Riu Besòs: Una membrana de la ciutat (Besòs: A Noble Ecosystem)

11:3014:00 h
Lloc: Fabra i Coats
Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

Activitat vinculada a l’exposició “Besòs: A Noble Ecosystem”, dirigida a grups intergeneracionals (limitats a 20 persones).

Data: Dissabte 23 de febrer de 2019, d’11.30 a 14 h, a Espai Zero.

Col·laboradors: estudiants del segon curs d’Urbanisme i el professor Jordi Franquesa, del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’ETSAB (UPC)

El taller «Riu Besòs: una membrana de la ciutat» està coordinat en col·laboració amb els estudiants de l’assignatura Urbanística II del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’ETSAB, que al llarg de l’exposició faran una anàlisi detallada de l’entorn urbà del riu Besòs, a través d’una sèrie de sis plànols a escala 1:4000. Durant el taller, els estudiants, juntament amb el col·lectiu Duae, guiaran els participants en una reinterpretació d’aquests plànols que pretén posar en relleu les singularitats i el paper de l’àmbit construït valorant els teixits residencials i industrials, les dotacions i equipaments, els espais lliures i la jerarquia viària i les seves infraestructures. Aquesta aportació ha de permetre entendre la forma d’aquest territori i ha d’ajudar a establir criteris d’intervenció per millorar la qualitat de vida d’aquest entorn urbà. El resultat del taller formarà part de l’exposició.

Riu Besòs: Una membrana de la ciutat (Besòs: A Noble Ecosystem)