Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

Seminari "Amor per a què? Canviar l'amor per canviar-ho tot?" - Sessió 4: Conferència i diàleg amb Begoña Román i Mireia Sallarès

12:0014:00 h
Lloc: Centre d'Art Fabra i Coats
Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Seminari

Quines responsabilitats estem disposats a contreure per estimar? Les societats neoliberals vinculen l’experiència amorosa a l’esfera individual, a la intermitència i a la tria: estimem sols, de manera intermitent i a aquells que hem triat. Com queda dinamitat aquest amor entès com una ficció de l’individu des de l’ètica de les cures i de les responsabilitats compartides?

Begoña Román. Professora de filosofia a la Universitat de Barcelona, ha escrit i coordinat llibres sobre l’ètica en els serveis socials, l’ètica docent i l’ètica ecològica que donen eines per imaginar quins podrien ser els reptes per pensar una ètica amorosa.

Mireia Sallarès. Artista visual i autora del projecte del qual aquest seminari forma part.

Lloc: 3a planta, Centre d’Art (dins de l’exposició).

Aquesta activitat forma part del seminari Amor per a què? Canviar l’amor per canviar-ho tot? El seminari és gratuït, amb places limitades. Per assistir-hi, és obligatòria la inscripció, amb opció d’inscriure’s al seminari complet o a sessions individuals. Inscripcions a centredart@bcn.cat.​