Open Studio Dalton Paula

12:0015:00 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

OPEN STUDIO: DALTON PAULA
amb la col·laboració de  Sé Galeria (Brasil)

23 de febrer, 12-15h. 

Dalton Paula exhibirà en Homesession les seves obres realitzades durant la seva residència abans de presentar-les en la fira ARC de Madrid.

La base del treball de Dalton Paula és el cos: el cos negre, silenciat per la por, la inseguretat, la individualitat i la fugacitat. Les seves referències es troben en els suburbis, les congadas (festes religioses i culturals afro-brasileres), els terreiros (llocs de culte candomblé) i els ritus de les religions nascudes a Àfrica. Els mites adquireixen nova vida i sentit. El cos individual com a punt de partida per a aconseguir la col·lectivitat. Paula usa el silenci per a comunicar idees, despertar el que és incòmode en la nostra societat, repensar i empresonar imatges i per a obrir barreres i mostrar altres estructures capaces de reconèixer el protagonisme d’individus que han estat silenciats històricament.

Dalton Paula  (1982) viu i treballa en Goiânia, el Brasil. Entre moltes exposicions institucionals, va participar en la 32a Biennal de São Paulo en 2016 i la Triennal 2018 Songs for Sabotage en el New Museum, a Nova York.

Open Studio Dalton Paula