Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Taller con Claudia Solwat: "Bailando en territorios desconocidos"

10:0013:00 h
Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Infantil

Què passa quan ens trobem en un espai diferent, amb un grup de gent diferent i ens proposen activitats on el nostre cos acaba movent-se de formes desconegudes fins ara?
El taller serà un espai de joc i descobriment , on el cos és el protagonista.
Un cos que es mourà entre d’altres i de múltiples maneres, on  la música i els ritmes també jugaran un paper important.
Imaginarem  plegats nous paisatges i aventures i ens transformarem en allò que desitgem.
CLAUDIA SOLWAT
Actualment desenvolupa activitats relacionades amb la investigació, la creació, la docència i la producció en dansa. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull i professora Diplomada per la Royal Academy of Dance (London).  Ha treballat per a diferents companyies de dansa i teatre col·laborant en la creació i com a intèrpret a Bèlgica, Anglaterra i Catalunya.  Col·laboradora habitual amb el Pere Faura /la Diürna per a diferents projectes escènics i pedagògics. Forma part de l’última producció de l’Albert Quesada “Flamingos” com a ballarina i assistent de direcció.   Ofereix tallers de improvisació, entrenaments de dansa contemporània i tallers de Moviment en família.