Segons l'últim decret que es va aprovar el passat dia 29 Oct., la activitat cultural estarà anul·lada o molt reduïda els pròxims 15 dies. Això implica que els esdeveniments publicats es poden veure afectats. Recomanem revisar el web de cada espai. Molta força!

La Intrusa i Paloma Hurtado - Dansa. Quinzena Metropolitana

18:0019:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

En el marc de la Quinzena metropolitana de dansa, s’han programat a l’atri del museu les peces Billie Jean i Ephimera.

► La Intrusa: Billie Jean
L’estreta línia que separa l’obsessió per exposar-nos davant dels altres i el nostre anhel de privacitat, entre allò que mostrem i allò que amaguem, és objecte d’anàlisi en aquesta peça breu però intensa, subtil i, alhora, molt física. Billie Jean parla de paraules buides, de silencis protectors, de màscares i de veritats ocultes.

Autoria i direcció: Virginia García i Damián Muñoz. Dramatúrgia i direcció coreogràfica: Virginia García. Autoria i direcció musical: Clara Peya i Pau Brugada. Interpretació musical: Gisela Roset. Vestuari: La Intrusa. Amb Agnès Sales i Gisela Roset. Producció Cane (N. Canela).

Durada: 15 min.

► Paloma Hurtado: Ephimera
Ephimera vol posar rostre a les persones que viuen al carrer, persones amb les quals ens creuem cada dia sense adonar-nos de la seva presència, sense interessar-nos per la seva realitat. L’espectacle neix de la inquietud de dues creadores ‒una coreògrafa i una artista plàstica‒ que entenen l’art com a motor de canvi social i com a eina per fer-nos obrir la ment, respectar la diferència i solidaritzar-nos amb els més desfavorits. Ephimera és una trobada entre dues arts, la dansa contemporània i el dibuix, un cos que delinea l’espai, un llapis que balla sobre el paper.

Autoria, dramatúrgia, coreografia i direcció: Paloma Hurtado. Autoria i direcció musical: David MinguillónSamuel Aguilar & Fabiola Socas16 HorsepowerEddie Vidder. Vestuari: Ontop.pieldEarenA artes escénicas. Disseny d’il·luminació: Horne Horeman. Disseny de so: Juan Javier Rodríguez. Fotografia: Luca Lorenzo. Col·laboració artística: Angharad Herrera. Producció: Paloma de la Cruz.

Durada: 23 min.

*Fotos:
La Intrusa: Germán Antón
Paloma Hurtado: Lucas Lozano Solá

La Intrusa i Paloma Hurtado – Dansa. Quinzena Metropolitana