Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Dia i nit dels museus - Jornada de portes obertes

10:0001:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Dissabte 18 de maig, a partir de les 10 h

► 11-13 h. La gran revetlla: La muntanya lúdica. El retorn
Celebració del final de la temporada del programa familiar amb una proposta de taller a càrrec de l’artista Cristina Fraser.* Adreçat a famílies amb nens i nenes a partir de 6 anys i a tothom que vingui disposat a passar-s’ho bé.
Lloc: Atri

► 18-21 h. Parlem de Col·lecció
Visita comentada amb Julia Ramírez Blanco, Víctor Ramírez i Lior Zalis, investigadors.
Lloc: Planta 1

► 19-23 h. Christian Marclay: Composicions. Performances
Al llarg de la Nit dels Museus, intermitentment, s’interpretaran algunes de les partitures gràfiques de Christian Marclay, com Zoom Zoom (2007-2015) i Manga Scroll (2010). Els intèrprets seran el mateix Marclay i la vocalista Shelley Hirsch, que ha col·laborat regularment amb l’artista durant els últims trenta anys.
Lloc: Capella MACBA
Aforament limitat

► 20 h. Presentació del projecte i publicació Autoeditoras: hacemos femzines!
Autoeditoras: hacemos femzines va néixer a Ciutat de Mèxic el 2014 de la mà de «Yo, la peor de Todas» Iurhi Peña i Gelen Jeleton amb l’objectiu de crear lligams entre autoeditores de Mèxic, Llatinoamèrica i Espanya. Per a la presentació comptarem amb la presència física o digital de Iurhi Peña i Frosh Samo, editores de Beibi Creyzi (microeditorial de gràfica feminista-queer i taller de riso de Ciutat de Mèxic) i editores de la publicació prevista per al maig o juny sobre Autoeditoras: hacemos femzines!.
Lloc: Planta baixa del CED

Foto: Dani Cantó