Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Radiación Alpha :: Rastros de una Mark 28

El proper divendres 3 de maig a les 20 h SAC presenta Radiación Alpha. Rastros de una Mark 28, conferència-performance del projecte Un baño en Palomares, de Xavi Rodríguez Martín, guanyador del Premi Miquel Casablancas 2018 en la modalitat de projecte.

Un baño en Palomares és un programa de radio art en directe retransmès des de la plataforma en línia barcelonina dublab.es. Un camp de batalla que serveix per a la reflexió, l’anàlisi i la investigació de la mateixa praxi de la ràdio com a obra des dels seus orígens. Amb la voluntat d’expandir les possibilitats creatives i estètiques del medi, el projecte crea paisatges sonors, retrats de personalitats i re-enactments de les peces més emblemàtiques de la història del radio art a partir dels elements que fonamenten el seu llenguatge: veu, paraula, música, soroll, efectes sonors i silenci. Una proposta artístico-sonora que entén que la ràdio no només és el suport de l’obra, sinó la seva mateixa essència.

Radiación Alpha. Rastros de una Mark 28
3 de maig de 2019, a les 20 h
La Rubia
Carrer de Ferlandina, 29
Entrada gratuïta
Aforament limitat