Aquesta setmana es va revisar el decret del 29 Oct. i, afortunadament, al menys algunes activitats culturals s'han pogut reactivar. Tot i això, continuem recomanant revisar el web de cada espai en cas de canvis o anul·lacions.
Molta força!

CCC#22_Nadine Gerspacher

20:0021:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

CCC#22_Nadine Gerspacher

divendres 31 de maig, a les 20h

 

Càpsules de Creació en Cru són moments de trobada amb els creadors residents al centre, pensats per compartir de manera confortable i distesa la seva pràctica artística, l’estat actual dels seus projectes, les matèries i qüestions que apareixen i nodreixen el seu treball. Mostres informals, presentacions amb diferents nivells d’exposició, sessions obertes d’estudi, projeccions, converses i altres dispositius per descobrir l’interior dels processos de creació.

 

El divendres 23 de maig, a les 20h, Nadine Gerspacher compartirà amb nosaltres el seu projecte en procés The Age of Aquarium.

 

Després parlarem al voltant del seu treball mentre prenem un got de vi.

(Entrada lliure amb aforament limitat.)

The Age of Aquarium és una peça de dansa-teatre, on el moviment, la teatralitat i la música s’uneixen en un clar-obscur de fada. És la primera part d’una trilogia anunciada per al 2021-2022 que explora les conseqüències de la tecnologia des de diferents situacions i perspectives. Aquesta obra explora les nostres dependències i la manera en la qual les nostres relacions s’han transformat amb la situació fictícia d’una pàgina blanca, una escena post-apocalíptica, desvetllant imatges retentives de les nostres experiències, de la nostra cultura, dels nostres condicionaments. La multiplicació de les realitats en les nostres vides quotidianes relativitza la definició mateixa d’allò real. El físic Stephen Hawking compara la nostra percepció a la d’un peix vermell que veu una sola imatge distorsionada del món exterior a través de les parets del seu aquari: Might not we ourselves also be inside some big goldfish bowl and have our vision distorted by an enormous lens? The goldfish’s picture of reality is different from ours, but can we be sure it is less real? Anthony Hawkins.

 

Cia. Nadine Gerspacher

Cia. Nadine Gerspacher és un projecte creatiu on el seu treball es defineix de diferents formes. La companyia és una plataforma per a les seves pròpies creacions, així com per a les seves col·laboracions amb altres artistes, conservatoris i diverses companyies de dansa. Les seves creacions s’inspiren d’allò quotidià, sent el teatre físic el seu eix central. Nadine Gerspacher conceb petits mons poblats per personatges on l’absurd, la poesia i el fet físic es combinen narrativament. L’humor, la transformació i la vulnerabilitat són parts essencials de les seves peces. Després d’un llarg recorregut de creacions al llarg dels últims vuit anys, The Age of Aquarium és la primera part d’una trilogia sobre les relacions entre humanitat i món digital.

 

més info aquí

CCC#22_Nadine Gerspacher