Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Christian Marclay. Composicions. Performances

19:0021:30 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

Al llarg de la Nit dels Museus s’interpretaran dues de les partitures gràfiques de Christian Marclay. Els intèrprets seran el mateix Marclay i l’artista vocal Shelley Hirsch, que ha col·laborat regularment amb l’artista durant els últims trenta anys.

19 h Zoom Zoom (2007- en procés), a càrrec de Christian Marclay i Shelley Hirsch. Durada aprox. 30 min.
La projecció de diapositives -ara digitalizades- Zoom Zoom (2007-en procés) és un exemple de les «partitures gràfiques» de Marclay, una sèrie de composicions no convencionals que fan servir imatges i text com a base per a la interpretació musical.

21.30 h Manga Scroll (2010), a càrrec de Shelley Hirsch. Durada aprox. 30 min.
La «partitura gràfica» Manga Scroll (2010) està composta d’onomatopeies, però en aquest cas les paraules s’han extret de la versió nord-americana de novel·les manga japoneses i s’han disposat com un collage lineal sobre un llarg paper enrotllat. Aquests rotllos, que al Japó es remunten al segle XI, es poden considerar precursors de la novel·la gràfica japonesa contemporània o còmic seriat.

Lloc: Capella MACBA. Aforament limitat.