GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

La Nit dels Museus a Blueproject Foundation

19:0001:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

La Blueproject Foundation participa un any més a La Nit dels Museus, que se celebra el dissabte 18 de maig. Des de les 19h a la 1h de la matinada, es poden visitar les dues sales de la fundació.

Il Salotto, només durant aquesta nit i en col·laboració amb MIRA Digital Arts Festival, acull la instal·lació audiovisual LagOS – Natura Fosca, de Rubén Patiño. L’artista explora el potencial dels paisatges sonors imaginaris generats amb mitjans electrònics. Mitjançant composicions que es mouen entre els marges de l’ambient, la música de club amorfa i el disseny sonor, crea narracions fictícies que desdibuixen els límits entre la realitat i la ficció, allò natural i artificial. LagOS – Natura Fosca és una intervenció que explora la generació d’espais il·lusoris i emocionals mitjançant l’ús de so, disseny d’il·luminació i boira artificial, i parteix d’una peça sonora creada a partir de la superposició de textures sintètiques, arpeggios dissonants i sons ambientals que evoquen escenes d’un paratge misteriós i tenebrós.

A la Sala Project es pot visitar la exposició “—– (— —– ——- — —-.)” de l’artista mexicà Pablo Rasgado, el tercer resident de 2019 a la fundació.

Amb la col·laboració de: Hangar | tmtmtm

La Nit dels Museus a Blueproject Foundation