GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Gelen Jeleton. Poder passar més temps juntes

16:0019:30 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

Adreçat a professorat de primària.

Aquesta quarta edició del Laboratori d’artistes continua el treball d’experimentació i de col·laboració entre artistes i professorat iniciat en les edicions precedents: una reflexió conjunta sobre els processos de creació i la potencialitat d’introduir l’art a l’escola sense domesticar-lo.

Aquest any ho volem fer incorporant aquelles demandes que participants i artistes van posar de manifest en edicions anteriors, com el fet de «poder passar més temps juntes». Per aquest motiu, en aquesta ocasió treballarem durant les quatre sessions amb l’artista Gelen Jeleton. I ho farem des de l’espai de la seva exposició, Una archiva del DIY, que visibilitza l’arxiu d’edicions de col·lectius, associacions i grups autogestionats feministes i/o queer/cuir entorn de la relació entre música i dibuix que l’artista ha anat construint al llarg dels anys.

Des d’aquí us proposem apropar-nos als fanzins i als femzins (publicacions autoeditades realitzades per dones cis i trans, feministes i/o queer/cuir) com una obra activa de «fes-ho tu també!».

Foto: Imatge de «llapis per baqueta»: editorial, distribuidora i minisegell a Una arxiva del DIY. Múrcia, 2011. Dibuix de Gelen Jeleton.

Gelen Jeleton. Poder passar més temps juntes