Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

Presentació del llibre "David Harvey. La lógica geográfica del capitalismo"

18:0019:30 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Amb motiu de la publicació del llibre David Harvey. La lógica geográfica del capitalismo, l’autor conversarà amb Núria Benach i Abel Albet. Aquest assaig ens ofereix una perspectiva bio-bibliogràfica per acostar-nos a l’obra del geògraf a través d’una entrevista amb Harvey; nous textos traduïts –incloent-n’hi un d’inèdit–; i una anàlisi de les seves principals aportacions.

David Harvey s’ha dedicat bàsicament a l’estudi de la dinàmica capitalista des d’una perspectiva marxista. A aquesta visió hi ha incorporat una dimensió explícitament geogràfica que l’ha portat a inspirar tota una generació d’estudiosos del món urbà.

David Harvey és Distinguished Professor d’Antropologia i de Geografia a la City University de Nova York (CUNY) i director del Center for Place, Culture and Politics (CPCP) de la mateixa universitat.

Activitat coorganitzada amb Icaria Editorial.

En col·laboració amb la Universitat de Barcelona.