Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Lorem Ipsum - Marges a la pista de ball

20:3021:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: 5€
Arts en Viu

La tercera edició de Lorem Ipsum continua furgant en les esquerdes i els replecs de la música i l’univers lúdic, intencionalment articulats des de la geo- i la biopolítica dels cossos i els gestos. Des d’on parlem? Qui parla? Potser ens allunyarem de l’amable estranyesa amb què operàvem en les convocatòries anteriors i aquesta vegada l’articularem políticament: escoltarem noves veus femenines, abraçarem l’alteritat, (con)fondrem sensibilitats, temporalitats i geografies… Des de propostes que són (gairebé o del tot) ballables.

► 4 DE JULIOL: Céline Gillain
Pop hiperfragmentat i desgavellat en clau feminista, filat i refilat a través d’històries estripades plenes d’humor negre que conviden a ballar (i encomanen el ball).
Lloc: Auditori Meier
Entrada: 5€. Amb inscripció prèvia

► 11 DE JULIOL: Sote
Música electrònica que, des de Teheran, beu tant dels llenguatges més experimentals i abstractes com de la composició digital hipermoderna, defugint sempre l’exotització.
Lloc: Capella MACBA
Entrada: 5€. Amb inscripció prèvia

► 13 DE JULIOL:* KABLAM
En el debut d’aquesta artista sueva conviuen una multitud de gèneres, melodies atonals i textures que grinyolen, i que ens traslladen a l’estridència de la pista de ball per una porta lateral.
Lloc: Capella MACBA
Entrada: Gratuïta gràcies a Uniqlo. Sense inscripció prèvia i fins a completar aforament.

► 18 DE JULIOL: Tatiana Heuman
Manipulació dels límits de la cultura pop, danses trencades i impredictibles que executen hiperritmes convulsius i exuberants paisatges sonors.
Lloc: Sala d’exposicions del Convent dels Àngels
Entrada: 5€. Amb inscripció prèvia.

► 25 DE JULIOL: Bamba Pana & Makaveli
Bamba Pana & Makaveli són dos estendards del singeli, un estil musical nascut a Tanzània amb reminiscències de gabber, happy hardcore i house sud-africà.
Lloc: Sala d’exposicions del Convent dels Àngels
Entrada: 5€. Amb inscripció prèvia

Comissariat per Alicia Escobio i Anna Ramos.

Preu: 5€/sessió, excepte el dissabte 13 que és gratuït gràcies a Uniqlo.