GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Christian Marclay. Investigations - Performance

21:0022:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: 10€
Arts en Viu

Christian Marclay presenta una nova posada en escena, el dia 19 de juliol a la Capella MACBA, de la seva obra més recent, Investigations (2018), que reflecteix l’interès de l’artista per la fotografia i l’ús no tradicional dels instruments de música clàssica. Aquesta partitura aplega una col·lecció de cent imatges, trobades i retallades, de mans tocant el piano. La idea és que sigui interpretada per un ampli conjunt de pianistes, en aquest cas deu, a qui es demana que desxifrin el so que correspon al moment en què es va fer la fotografia i que transcriguin en notació musical el resultat de la investigació.

Al MACBA interpretaran Investigations Steve BeresfordLluïsa EspigoléAugustí FernándezElena FontHaize LizarazuJordi LópezJordina MillàKayla PortugalPhilip Thomas i Carles Viarnès.

En col·laboració amb el Sónar+D 2019, Christian Marclay participarà en una xerrada que tindrà lloc el 18 de juliol com a part de la programació del Congrés de Tecnologies Creatives, que se celebrarà els dies 17, 18, 19 i 20 de juliol de forma simultània al Sónar de Dia a la Fira Montjuïc de Barcelona.

En el marc d’aquesta col·laboració, el MACBA oferirà entrada gratuïta al museu a tots els acreditats del Sónar+D 2019 (fins al 24 de setembre).

Christian Marclay. Investigations – Performance