Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

XIV CERTAMEN COREOGRÀFIC DE SABADELL. DANSA

20:0023:00 h
Lloc: L'Estruch
Sant Isidre, 140
08206 Sabadell
Preu: 5€
Arts en Viu

El Certamen Coreogràfic de Sabadell, la cita imprescindible per descobrir els nous talents de la dansa, arriba a la catorzena edició.

El Certamen Coreogràfic de Sabadell, que es celebra des de l’any 2006, és una iniciativa de l’Associació de Dansa Petit Món i l’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell. L’objectiu és donar suport i difondre les creacions de nous talents en l’àmbit de la dansa. Al llarg del concurs es mostraran les sis peces finalistes que opten a diferents premis i beques per impulsar les seves carreres.

Amb el suport i la col·laboració de NunArt, Institut del Teatre, Centre Cívic Barceloneta, La Caldera i Certamen Coreogràfic de Madrid.

Amb la col·laboració de Paso a 2 (Certamen Coreogràfic de Sabadell), Institut del Teatre, Nunart, Centre Cívic Barceloneta i La Caldera.