Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

SOMA. IF FESTIVAL. NOUS FORMATS

21:0022:30 h
Lloc: L'Estruch
Sant Isidre, 140
08206 Sabadell
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

El festival IF Barcelona, dedicat a la nova creació en teatre visual, de figures i titelles, presenta a l’Estruch el treball de tres residents del projecte. A càrrec de Javier Martin i Joaquin Jara.

El ballarí i coreògraf Javier Martín i l’escultor Joaquin Jara s’embarquen en un estudi del cos i del moviment com a ombra i fragment. La mesura i el pes són una expressió de la seva potència i desaparició, la necessària esquerda i abisme. Soma és una acció escènica, en la qual el ballarí i l’escultor surten de la instal·lació i la performance per transitar plegats per diversos estats físics, en els que difuminen la línia entre escultura i performance a través de la coreografia. Resident de l’Estruch en vàries ocasions, el ballarí gallec Javier Martín porta des del 2005 investigant en el camp coreogràfic a través de col·laboracions amb altres artistes i científics. Joaquín Jara és un escultor ambientalista de Sabadell, també vinculat amb l’Estruch, ha centrat bona part del seu treball en en fer retrats escultòrics dels llocs.