Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

FARALAES. DANSA

21:0023:00 h
Lloc: L'Estruch
Sant Isidre, 140
08206 Sabadell
Preu: 5€
Arts en Viu

A través del llenguatge coreògrafic, Daniel Rosales del Colectivo Lamajara s’endinsa en una exploració antropològica per parlar de la identitat a partir de memòria històrica. A càrrec de Daniel Rosales – Colectivo Lamajara

“Farah” en àrab significa vestit i “lebs”, alegria. “Farah-lebs”, doncs, vol dir “vestit d’alegria”, gairebé com “un flamenc vestit de flamenc”. A través del llenguatge coreògrafic, Daniel Rosales del Colectivo Lamajara s’endinsa en una exploració antropològica per parlar de la identitat a partir de memòria històrica, tant la que perdura en els llibres clàssics, l’arquitectura, com en els records sensorials de les persones. El projecte de Rosales s’emmarca en una revisió de la cultura andalusa per detectar en què i com influeix en l’individu. La celebració com a ritual de transformació i expressió humana és l’essència de Faralaes.