ENCURA#4: Convocatòria oberta per a una residència d’investigació curatorial de 3 mesos

Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Convocatòries

Hangar, en associació amb Curators’ Network, ofereix una residència curatorial de tres mesos a Barcelona que tindrà lloc de gener a març de 2020.

La convocatòria és gratuïta i està oberta a tots/es els/les comissaris/es i investigadors/es que actualment no resideixen ni treballen a Catalunya. La data límit per a la presentació de sol·licituds és el 30 de setembre de 2019, mitjanit, hora espanyola, zona horària CEST.

La persona seleccionada tindrà l’oportunitat de treballar amb artistes residents a Hangar i/o altres agents culturals, ubicats a Catalunya, Madrid i/o un altre lloc del territori espanyol. Per tant, la persona seleccionada tindrà l’oportunitat d’investigar el context artístic més ampli de Barcelona i Madrid, així com d’establir xarxes i diàlegs amb altres agents culturals locals i internacionals.

Els i les sol·licitants han de presentar una proposta que s’ajusti a les línies generals de treball d’Hangar i Curators ‘Network. Com s’ha esmentat anteriorment, la proposta ha de preveure una col·laboració amb altres agents culturals (4 màxim), així com una presentació dels resultats en un format diferent del d’una exposició clàssica.

S’espera que les candidates seleccionades realitzin el projecte suggerit durant la residència.

Informació i sol·licituds aquí.

ENCURA#4: Convocatòria oberta per a una residència d’investigació curatorial de 3 mesos