GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Charlotte Posenenske: Work in progress

Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Exposició

Charlotte Posenenske: Work in Progress aprofundeix en la pràctica d’aquesta artista alemanya entre els anys 1956 i 1968, un breu però intens període en què es va dedicar a la creació artística. Posenenske (1930-1985) va néixer com a Charlotte Mayer a Wiesbaden, Alemanya, en el si d’una família jueva. Va estudiar a l’Acadèmia Estatal de Belles Arts de Stuttgart amb Willi Baumeister, que la va introduir en el moviment modern i el constructivisme soviètic.

L’obra de Posenenske oscil·la entre el minimalisme i el conceptualisme, l’art participatiu i la performance, la pràctica social i la crítica institucional. L’exposició reuneix els seus primers dibuixos i pintures, els seus relleus d’alumini, i les seves últimes i conegudes escultures modulars. També s’hi inclouen els prototips originals d’aquestes escultures modulars, així com elements de nova fabricació.

Comissariada per: Jessica Morgan, (Nathalie de Gunzburg Director, Dia Art Foundation), Alexis Lowry (Associate Curator, Dia Art Foundation).

Charlotte Posenenske: Work in progress