GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Nu / Quim Girón

Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Infantil

Compartir

Recomanat a partir de 5 anys

El Mercat de les Flors ha volgut tornar a programar Nu, de Quim Girón, artista amb qui estem treballant en diferents produccions.

Nu és un espectacle de circ contemporani que parla amb senzillesa i transparència de les relacions humanes i de com aquestes interactuen amb els objectes. El contacte dels cossos amb aquests objectes crea situacions absurdes plenes de màgia, de poesia i d’un humor ple de tendresa. 5 artistes en escena que conviuen amb diferents llenguatges escènics per descobrir-se en un espai híbrid.

El Circ d’Hivern és un dels projectes més importants i estables de la creació de circ a Catalunya. Iniciat l’any 1996 per l’Ateneu Popular de Nou Barris, centre sociocultural públic que funciona segons un model de gestió comunitària nascut de l’ocupació veïnal l’any 1977. Quim Girón, director de Nu, és fundador i director artístic de la companyia de circ contemporani Animal Religion.

Direcció artística Quim Girón / Artistes Quim Girón, Xavi Sánchez, Anna Aro, Ingrid Esperanza, Wanja Kahlert (en substitució de Joan Català) / Música i espai sonor Joan Cot / Espai escènic Mercè Lucchetti / Vestuari Adriana Parra / Disseny il·luminació Joana Serra / Dramatúrgia i ajudant direcció Carlota Grau / Mirada externa Jordi Fondevila / Tècnic rigging Marco Ruggero
Producció Ateneu Popular 9 Barris

Nu / Quim Girón