GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Experiència canyera: Taller de construcció amb fibres vegetals

10:3013:30 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: De 3€ a 10€
Taller

Taller de les vacances d’hivern adreçat a tots els nens i nenes i al públic adult. Hi ha la opció de venir una sessió puntual o de venir les 5 sessions.

El taller pretén ser un espai per aprendre, compartir i experimentar amb un material natural com és la canya, per tal de conèixer la seva transformació en element constructiu. Aprendrem les possibilitats que té com a material de construcció i la facilitat de treballar-la amb les nostres pròpies mans. El taller té per objectiu fomentar la sensibilització cap a l’ús de materials naturals en l’arquitectura i l’efecte positiu cap al medi ambient que això té i sobretot el treball i la coordinació en equip per a decidir totes juntes. El taller és obert a tots els públics, des dels més petits fins els joves i adults que tinguin ganes d’aproximar-se a la bio construcció des del treball més artesanal. Es realitzaran diferents tipus d’estructures lleugeres i efímeres durant tot el taller, de diferent escala i qualitats i amb diversos graus de complexitat per tal d’adaptar-se a totes les edats.

Taller a càrrec de Voltes cooperativa d’arquietectura.

Oferim recursos de suport per a adults/infants amb necessitats d’accessibilitat. Consulteu els serveis disponibles per aquest taller a educacio@macba.cat

Experiència canyera: Taller de construcció amb fibres vegetals