GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Com sona un museu? - Taller dirigit a alumnes de P4 a 2n de primària

10:3012:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Esdeveniment no confirmat.
Preu: 80€
Infantil

Taller dirigit a alumnes de P4 a 2n de primària, durant el curs escolar.

Tots els sons estan aquí, al nostre voltant. Però si no parem l’orella, sembla que no existeixin. Proposem descobrir, amb el cos, d’on venen els sons que habiten el museu. Farem un recorregut sonor observant que hi ha sons que són lliures, com els que cauen de dalt a baix com una cascada i d’altres, lliures també, però que fan espirals per l’aire i passen ràpid a cau d’orella. En canvi, hi ha sons que s’amaguen a casa seva i que canten concentrats. D’aquests, n’hi ha que viuen a la casa triangle -els sons aguts i melòdics-; a la casa quadrat -els sons estables i percutits- o a la casa cercle -els sons continus i infinits.

Una vegada recopilats tots els sons i sorolls podrem crear la nostra partitura col·lectiva i cantar-la i ballar-la plegats. Si mirem pel voltant identificarem les formes geomètriques que habiten l’espai, i tot l’edifici del museu esdevindrà una gran partitura per ser ballada.

Una proposta d’Àngela Peris, ballarina, coreògrafa i educadora. Amb la participació de Jorge Horno, artista plàstic, coreògraf i educador.

Com sona un museu? – Taller dirigit a alumnes de P4 a 2n de primària