Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

"Granota Polly" de Daniel Moreno Roldán + presentació de la publicació "Ventas al Mayor"

18:0021:00 h
Lloc: Bombon projects
Trafalgar 45, local 3
08010 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

—>19h “Granota Polly” de Daniel Moreno Roldan (15min aprox)<—

El dia 16 de desembre et convidem a la presentació de Ventas al Mayor, una publicació feta per Affaire que compila textos i imatges generades durant els dos primers anys de Bombon. Per a celebrar-ho, tindrem a Daniel Moreno Roldán presentant el capítol pilot de “Granota Polly”, una performance – projecció de vídeo amb doblatge en viu d’Estel Boada i Edgar Díaz.

“Al 2020 la companyia de software Adobe acabará amb la vida de Flash, un programa d’animació 2D per a ordinador que, en la década dels 2000 va gaudir de gran popularitat i va introduir a tota una generació de joves en la producció de dibuixos animats a Internet.”

A dues setmanes de que Flash caigui en l’oblit i que reproduir qualsevol dels seus arxius sigui impossible, s’estrena el capítol pilot de “Granota Polly”, una sèrie de dibuixos animats en Flash condemnada a desaparèixer abans de ser acabada.

“Granota Polly”, encara que és una sèrie per a nens, explica una història trista, en la que es tracten temes com la pèrdua, el penediment i la obsolescència”.

Acompanya a la Granota Polly, a través de les misterioses aigües del Pantà en busca de la sortida del sol!