Segons l'últim decret que es va aprovar el passat dia 29 Oct., la activitat cultural estarà anul·lada o molt reduïda els pròxims 15 dies. Això implica que els esdeveniments publicats es poden veure afectats. Recomanem revisar el web de cada espai. Molta força!

CINE_ROOM - ALTURA PROJECTS

11:0019:00 h
Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

Aquest any la Blueproject Foundation emmarca la seva participació a Barcelona dibuixa en les activitats de commemoració del seu sisè aniversari. L’esdeveniment tindrà lloc a la Sala Project, el 20 d’octubre de 11 a 19h, amb un taller desenvolupat per Altura Projects i impartit per Alejandro Marote, Ángela Llosa i Álvaro Marote.

Cine_Room és un taller de cinema que permet als nens i nenes convertir-se en els protagonistes de la seva pròpia pel·lícula. L’activitat comença amb el desenvolupament de l’estructura d’una pel·lícula per, seguidament, utilitzar materials reciclats per construir els escenaris i personatges necessaris en la representació de la seva història. Per donar vida al seu propi guió, els nens escenificaran tot el material creat sobre un retroprojector analògic que transformarà la paret de l’espai en una gran pantalla de cinema.

CINE_ROOM – ALTURA PROJECTS