Visit guiada amb Giuliana Racco i Mayssa Fattouh

19:0020:00 h
Lloc: LA PLACE
Basses de Sant Pere, 10B
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Visita guiada

Uniu-vos per l’última visita guiada de sidra amb l’artista Giuliana Racco i la curadora Mayssa Fattouh.

«El 2009, vaig visitar Lampedusa declarada per les principals notícies com el lloc d’una” invasió “. El que vaig trobar va ser una presència invisible inquietant. De fet, els “invasors clandestins” no es trobaven en cap part a causa de les operacions militaritzades que els van portar als centres de detenció fins i tot abans de tocar terra. Els únics illencs que tenien contacte directe amb els migrants i els sol·licitants d’asil eren els pescadors al mar, i la seva visió diferia molt de les històries que es propagaven a través de diaris convencionals i canals de notícies.

Tot i que el treball es mou des d’un lloc específic, aquí s’omet el nom i se substitueix amb una simple L. inicial en la mesura que es pretén no representar tant a si mateix, sinó més bé el concepte espacial d’un portal, en algun lloc dins el mar Mediterrani i que s’estén a tota l’àrea territorial mediterrània, on, de fet, innombrables persones, havent abandonat situacions sovint desesperades que volen millors vides, viuen vides il·legítimes, gairebé com si desapareguessin de la vista. »

L’exposició inclou el vídeo d’un sol canal Mezomaro b / w 7’07 ”, dibuixos en tinta, així com una publicació paral·lela en edició limitada de Giuliana Racco i Enrica Cavarzan.

En col·laboració amb la curadora Mayssa Fattouh, ens complau presentar l’exposició individual de consideri (de les estrelles) de Giuliana Racco, amb motiu del Barcelona Gallery Weekend

Visit guiada amb Giuliana Racco i Mayssa Fattouh