Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Vermut de presentació de publicació d'Idoia Montón

12:0014:00 h
Lloc: Halfhouse
carrer Santander 15, planta 2
08020 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Presentem La Guerra. Idoia Montón. primer títol de la caníbal Edicions.
La Guerra. Idoia Montón és la primera edició de La caníbal SCCL, un llibre de pintures i collages recents d’Idoia Montón, acompanyades de textos de les artistes Carmen de Ayora, Javier Peñafiel, Alberto Peral i dos textos crítics de Rosa Queralt i Amanda Cuesta. Amb disseny gràfic a càrrec de Roger Adam, fotografies de Juan de Dios Jarillo i traduccions d’Irene Hurtado Mendieta i Sinéad Spelman.

La caníbal edicions arrenca amb aquest llibre il·lustrat perquè creiem en el poder de l’art per revisar els nostres imaginaris urbans, a partir d’un paisatge en guerra que Idoia retrata de manera excepcional. Amb aquest llibre us convidem a seguir les nostres pròximes propostes editorials.

En la seva obra, Idoia Montón indaga els registres expressius de la pintura, en
interacció amb les realitats dels seus espais de treball, els seus tallers i els seus llocs de vida. Per això celebrarem la sortida de la publicació amb un vermut al seu taller actual, envoltades de bona part de les pintures i collages que es recullen en el llibre.

En el proper mes de gener presentarem de nou la publicació a la llibreria La
caníbal, en conversa entre Amanda Cuesta, Idoia Montón i l’historiadora de l’art Adelina Moya. Tractarem la iconografia dels seus últims treballs, imatges visionàries dels temps que corren.

Aquest llibre ha estat realitzat amb el suport del Govern Basc