GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Trobada Interfícies: territoris - cultures -cures

19:0020:30 h
Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Trobada

El treball de salut i cultura comunitària desborda les lògiques de producció cultural i comunitària més convencionals. Requereix altres formes d’implicació, diàleg i escolta activa amb els territoris. Emergeixen altres formes de ser-hi, d’encreuar coneixements, d’intercanviar espais de relació i de vida, de sabers i de models de comunitats.

En aquesta jornada ens preguntarem sobre les formes de tenir cura dels territoris i de com, des de les formes híbrides d’arts visuals i treball comunitari, es plantegen altres polítiques i altres ritmes per construir ecosistemes saludables i respectuosos amb els contextos, sabers, persones i cossos implicats en aquest tipus de programes com Interfícies.

* Estructura:

La jornada tindrà dues parts: una presentació de Marta Ricart (artista del Solsonès) amb el títol de “Moviments i ritmes en la creació amb les persones”, i una segona part amb una taula rodona amb les creadores: LoRelacionalForn de teatre Pa’tothomTeleduca i Territoris Oblidats i el grup de recerca GRICS/ equip docent de psicologia comunitària.

 

Entrada lliure

Trobada Interfícies: territoris – cultures -cures