GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

PERSPECTIVES Where the body meets the mind

Artistas: Victor Alimpiev Gary Hill, Elena Kovylina, Pablo Lobato, Sasha Pirogova, Enrique Ramirez.

Gazprombank i LOOP Barcelona es troben en un diàleg que explora els aspectes més humans d’ambdues col·leccions. Diferents en història, visió i localització, les dues realitats comparteixen un mateix interès a investigar i promoure el vídeo com a llenguatge creatiu. D’aquest encontre neix una proposta que revela el costat més amagat de la comunicació, aquell que està fet de paraules i expressions gestuals: aquells del cos i la ment. Sis vídeos, tres per col·lecció, presenten una visió del llenguatge verbal i gestual, on es confronta l’ànima amb el «jo» més profund, amb l’altre i amb la comunitat.

Els treballs de Gary Hill, Pablo Lobato i Enrique Ramirez, de Screen Projects, junt amb els de Victor Alimpiev, Elena Kovylina i Sasha Pirogova de la Gazprombank’s Collection, esdevenen fragments d’una conversació plurilingüe. El visitant és convidat a formar part d’aquest intercanvi plural d’intents de comunicació, portat a qüestionar-se a si mateix i a la pròpia essència.

Després de la presentació a Casa de Rusia dins el context del Festival LOOP, PERSPECTIVES viatjarà a un dels museus d’art Contemporani a Moscou i després, a Recontemporary, a Torí.

 

 

PERSPECTIVES Where the body meets the mind