Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

Dirty Room I Juan Dominguez ( Acció col.lectiva )

12:0014:00 h
Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Seguint el solc de conspiració poètica que anima la sèrie coreogràfica en tres temporades Clean Room, es presenta Dirty Room, una col·lecció d’extractes que reviu alguns dels episodis d’aquesta sèrie mítica, insistint a crear situacions que infiltren el que és meravellós en la vida quotidiana i que desplacen l’atenció de les accions del performer a la nostra potència d’imaginació i acció com a audiència. Dirty Room teixirà els fils del present absolut per a reconnectar la poesia al cos. Ens deixarà veure les possibilitats de transformació poètica de la realitat a través d’una construcció coral.

Juan Domínguez és un pallasso conceptual, cowboy màgic, model poeta i curador del plaer. Com a creador i organitzador en els àmbits de la coreografia i les arts escèniques el seu treball explora la relació entre diferents codis i advoca per la dissolució completa entre ficció i realitat i usa la ficció per a produir realitat i viceversa.