Aquesta setmana es va revisar el decret del 29 Oct. i, afortunadament, al menys algunes activitats culturals s'han pogut reactivar. Tot i això, continuem recomanant revisar el web de cada espai en cas de canvis o anul·lacions.
Molta força!

BECOMING ALLUVIUM

Thao Nguyen Phan ha estat guardonada amb el premi Han Nefkens Foundation – LOOP Barcelona Art Production Award 2018 en col·laboració amb la Fundació Joan Miró.

Becoming Alluvium és el títol del vídeo que ha presentat amb motiu d’aquest premi. Durant un viatge pel delta del Mekong, al Vietnam del Sud, l’artista prova d’observar els canvis mediambientals que han afectat el riu Mekong i el seu hàbitat. En aquest projecte l’artista analitza la construcció de preses hidroelèctriques, el creixement de pràctiques agrícoles insostenibles, el problema de l’excés de pesca, les inevitables migracions econòmiques dels pagesos cap a les grans ciutats i es planteja com tot això es manifesta a través de la cultura popular i la visió dels adolescents.

La seva nova producció de vídeo es presentarà a la Fundació JoanMiró de Barcelona i viatjarà al Centre d’Art Contemporani Wiels (Brussel·les) i a la Chisenhale Gallery (Londres) el 2020.

BECOMING ALLUVIUM