Aquesta setmana es va revisar el decret del 29 Oct. i, afortunadament, al menys algunes activitats culturals s'han pogut reactivar. Tot i això, continuem recomanant revisar el web de cada espai en cas de canvis o anul·lacions.
Molta força!

En tanto hay tacto 2

Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

29.11.19 – 15.01.20
En tanto hay tacto
A cura de Beatriz Alonso i Pablo Martínez

Artistes: Abel Jaramillo, Antonio Menchen, Carla Souto, Marta Van Tartwijk

Després de l’èxit del programa públic de cinema i performances que va donar arrencada a En tanto hay tacto el passat 24 de febrer a La Escocesa, ara el projecte comissariat per Beatriz Pascual i Pablo Martínez es presenta novament en format expositiu en el Centre Cívic Sant Andreu del 29 de novembre al 15 de gener de 2020.

Com un riu de fang un record acudeix de forma obstinada a la nostra trobada. Una sensació que és més que una imatge, el vestigi que no hi ha mirada sense cos. Els objectes ens freguen, les imatges es difuminen i les històries es desfan de les paraules per a projectar-se en textures, matèria i veu amb tacte. Com el record de la primera visió de la infància, com aquella cortina que descrivís Pier Paolo Pasolini en les seves Cartes Luteranes, la matèria es fa carn, apel·la a una relació amb el món a través dels sentits. Les gemmes que s’enfonsen en el fang o el buit que deixa el solc entre la carn i la terra no són sinó extensions del nostre propi cos amb les quals inventar plecs, ocupar herències.

En tanto hay tacto recull el treball de diferents artistes que aposten per la memòria del tacte, pel coneixement i la potència que resideix en el fer manual. Exploracions del mitjà fílmic, la imatge, el llenguatge o l’ús de materials mal·leables per a abordar les possibilitats de treball amb una memòria encarnada que, més enllà d’una revisió historicista, proposa una actualització del passat a través de la forma.

En tanto hay tacto s’ha realitzat a partir d’una selecció entre tots els artistes que es van presentar al Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2019.

Inauguració: 29.11.19, a les 19 h
Centre Cívic Sant Andreu
C/ Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona

En tanto hay tacto 2