Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. Els espais romandran tancats fins a nou avís, però segueixen actius als seus web i xarxes socials amb nous continguts!

LA CIUTAT HOSTIL

19:0020:30 h
Lloc:

Esdeveniment no confirmat.
Preu: De 3€ a 6€
Conferència

Quan mirem d’imaginar la ciutat hostil, un conjunt d’imatges compartides ens assalta: la violència, la delinqüència, el narcotràfic, el perill i la brutícia són estampes que comparteixen el territori subjectiu del temor. Però, juntament amb aquestes visions de la degradació urbana, la ciutat de la por també comporta indrets habitats en els quals la vivència concreta discorre més enllà d’aquest imaginari –o malgrat aquest.

A càrrec de Mónica Auban Borrell, arquitecta i membre del grup d’investigació Arquitectura, Ciutat i Cultura. Una Perspectiva Antropològica de l’Espai Construït i Habitat, i Débora Ávila, professora de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia a la Universitat Complutense de Madrid, membre de l’Observatori Metropolità de Madrid i del grup d’investigació Antropologia de les Polítiques Socials i Culturals.