Aquesta setmana es va revisar el decret del 29 Oct. i, afortunadament, al menys algunes activitats culturals s'han pogut reactivar. Tot i això, continuem recomanant revisar el web de cada espai en cas de canvis o anul·lacions.
Molta força!

MASTERCLASS La figura humana a l'espai

10:0013:00 h
Lloc: Centre d'Art Maristany
Àngel Guimerà, 2
08172 Sant Cugat del Vallès
Preu: 12€
Taller

Aquesta és una masterclass destinada a aquells que s’inicien en el dibuix de la figura humana. No es tracte de dibuixar astronautes, ni d’una classe de geometria o de perspectiva. Encara que resulti paradoxal, es tracta de dibuixar allò invisible: l’espai; l’espai que evolcalla la figura representada i el que es troba entre aquesta i l’espectador. A través de les obres de varis artistes, veurem les diverses solucions que utilitzen i en quina mesura condicionen la nostra percepció. A partir de la postura d’ un/a model, realitzarem exercicis pràctics basats en algunes de les obres comentades.

(Els assistents hauran d’assistir provistos del material habitual de les seves classes de dibuix (paper i es eines que utilitzin normalment:llapis, carbonet, conté, etc., o alternativament qualsevol cosa que us permeti dibuixar.

Tito Inchaurralde (Bilbao, 1963). Desde hace más de treinta años viene desarrollando su trabajo en el entorno de las artes plásticas y el dibujo. Por el camino: Ilustración en prensa y edición, trabajos publicitarios, diseño gráfico, medio centenar de exposiciones, algún que otro performance, textos elucubrantes e incluso historietas bajo seudónimo. Dicen que es pintor y él lo lleva a gala.

MASTERCLASS La figura humana a l’espai