Raindrop Dance

18:0019:00 h
Lloc:
Bòlit_PouRodó Plaça Pou Rodó 7-9, 17004 Girona Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar Rambla de la Llibertat 1, 17004 Girona Bòlit_StNicolau Plaça de Santa Llúcia 1, 17007 Girona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Aquesta acció és una re-creació de la performance Raindrop Dance de Carol Gooden, que es va realitzar a l’espai 112 de Greene Street el 1971, ara fa 50 anys.

Ocells al Cap és un grup internacional de dones artistes de performance amb seu a Catalunya.  El grup explora les possibilitats d’un re-enllaçament (sin)estètic de tots els sentits, incloent aquells que podrien arribar més enllà del cos i que inclourien la possibilitat d’accedir a la informació percebuda d’uns altres o de l’entorn, com en la sincronicidad o la telepatia.

En aquesta re-creació de Raindrop Dance s’enfilaran a una barra a uns tres metres sobre terra i aniran baixant de forma irregular, tal i com cauen les gotes de pluja d’un arbust o de la vora d’una teulada quan deixa de ploure.

 

Les artistes participants son Denys Blacker, Juliette Murphy, Marta Vergonyós, Mar Serinyà, Martine Viale, Isa Fontbona, Natália Espinet, Mireia Zantop, Melina Peña i Marina Barsy.

A càrrec d’Ocells al cap

Dimecres 12 de maig de 2021

18h

Teatre Municipal

Aforament limitat

Inscripció gratuïta prèvia a info@bolit.cat o 972427627

Raindrop Dance