Segons l'últim decret que es va aprovar el passat dia 29 Oct., la activitat cultural estarà anul·lada o molt reduïda els pròxims 15 dies. Això implica que els esdeveniments publicats es poden veure afectats. Recomanem revisar el web de cada espai. Molta força!

Gravat en relleu. Linogravat I

10:0013:00 h
Lloc: Casa Aymat
Villà, 68
08173 San Cugat
Preu: 100€
Taller

OBJECTIUS: Aquest curs té com a objectiu principal iniciar a l’alumne en la tècnica del gravat sobre linòleum, familiaritzar-lo en els processos del taller i en les eines que intervenen en la fabricació de la matriu i la impressió de l’estampa sobre paper.

METODOLOGIA: Es faran exercicis amb la tècnica del lino-gravat amb estampació en relleu, amb una i dues planxes, incorporant collage i fent especial èmfasi en tota la fase d’estampació i les seves variants.

CONTINGUT: Breu introducció a la història del gravat, tècniques, classificacions i exemples. La seriació. Què és una edició? Justificació i numeració de les estampes.

-PREPARACIÓ DEL PROJECTE I LA MATRIU

– L’ESTAMPACIÓ DE LA MATRIU

El taller: Les parts del taller./Zones netes i zones “brutes”./Com utilitzar el taller.

Neus Colet es dedica professionalment com artista plàstica des del 1987. L’esperit de recerca que sempre ha caracteritzat el seu treball no podia trobar un terreny més adient que el de les tècniques de gravat, que incorporà sobre les seves escultures en ferro.

Gravat en relleu. Linogravat I