GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Taller de Tapís

10:0013:00 h
Lloc: Casa Aymat
Villà, 68
08173 San Cugat
Aquest esdeveniment està confirmat però no sortirà publicat a l'agenda.
Preu: De 149€ a 298€
Taller

Un curs amb un programa ampli on aprendre l’art del tapís, construint una base sòlida per utilitzar aquesta tècnica com una eina més del llenguatge artístic. Com a tècnica artesanal aprendrem a muntar un teler, coneixerem i valorarem materials tèxtils i desenvoluparem projectes personals dels participants.
L’objectiu d’aquest taller és aprendre la tècnica per tal de posar-la al servei del participant i que aquest la pugui emprar en la seva tasca artística en un moment de redefinició de l’art tèxtil.
Aquest és un curs que avança al ritme de cada alumne fent-ne així un itinerari personalitzat que pot anar més enllà del trimestre. Així mateix el taller contempla també l’acompanyament a artistes que vulguin desenvolupar puntualment un projecte amb la tècnica de tapís.

PROGRAMA *L’assoliment total d’aquest programa va més enllà d’un trimestre.
Ordit i trama
Eines i accessoris
Muntatge teler i bastidor
Tècnica
-Línies
-Formes geomètriques
-Lligaments bàsics
-Color
-Unió de talls
-Textures
-Catifa
-Volum
-Acabats
Materials
El projecte

Queralt Illa  és graduada en Teixits Artístics, actualment treballa el tapís en petit format  i busca poder donar a les peces un caire manipulatiu i de joc. Posa especial interès en el procés i els acabats com a reflex d’aquelles feines invisibles fetes per mans anònimes.

Inscripció dimarts

Inscripció dijous

 

Taller de Tapís