Aquesta setmana es va revisar el decret del 29 Oct. i, afortunadament, al menys algunes activitats culturals s'han pogut reactivar. Tot i això, continuem recomanant revisar el web de cada espai en cas de canvis o anul·lacions.
Molta força!

Tapís: punts i textures

17:3020:30 h
Lloc: Casa Aymat
Villà, 68
08173 San Cugat
Preu: 46€
Taller

Un dels recursos utilitzats en el tapís per tal de crear diferents textures son els punts o lligaments que junt amb la combinació de diferents fibres i materials donen moltes possibilitats alhora de donar volum.

Començant per  el tafetà,  el lligament bàsic que ens dona una superfície plana, fins a arribar al punt de catifa de diferents llargades farem un recorregut per un seguit de punts que faran variar la textura tant visual com tàctil de l’obra. En el taller introduirem també diferents fibres, vegetals i animals, que acompanyin la recerca de les diferents textures.

Queralt Illa  és graduada en Teixits Artístics, actualment treballa el tapís en petit format  i busca poder donar a les peces un caire manipulatiu i de joc. Posa especial interès en el procés i els acabats com a reflex d’aquelles feines invisibles fetes per mans anònimes.

Tapís: punts i textures