GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Flatus vocis Taller familiar per a infants amb autismes.

11:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Esdeveniment no confirmat.
Preu: Activitat gratuïta
Infantil

«una poesía que vislumbra tan claramente orillas puedes
dársela pero que no me juzguen por ella
pues no es más que lo que se dice desechos
» (Birger Sellin)

Un paisatge sonor en què s’invoca la veu sense cridar-la. Un cos col·lectiu format per múltiples cossos que «van a la seva». Un muntatge on tot s’encaixa i es desencaixa, es connecta inversemblantment i funciona sense funció. Un diccionari de paraules inintel·ligibles o provinents del futur. Una teranyina de relacions que embolcallen però no atrapen «ningú». Una topografia sense límits precisos, ni itineraris marcats ni centre organitzador. Tot això és Flatus Vocis.

Aquest taller familiar neix de la pràctica performativa de Laia Estruch, en què explora l’espai i el cos a partir de la veu entesa com un material mal·leable, escultòric i imaginatiu. Tots estem constantment travessats per moltes veus; veus estranyes que no ens pertanyen del tot, ni als uns ni als altres, però amb les quals podem jugar, compartir, fer-nos un espai i acollir, els uns i els altres.

Proposem treballar amb un grup de famílies amb infants amb autismes durant sis sessions, investigant diferents configuracions de l’espai i propostes d’acció que activin la veu, el cos i la comunicació, i que permetin anar dibuixant l’estar singular de cadascú en un «estar-junts» insòlit.

A càrrec de Laia Estruch, artista, i Guillem Martí, coordinador d’accessibilitat.

Flatus vocis Taller familiar per a infants amb autismes.