GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Fiestas Invisibles - PALOMA CALLE i MASSIMILIANO CASU

* Horari per determinar

* Mostra oberta en el context de la BACANAL SÂLMON<

* En diàleg amb Iberescena.

______

Una ‘Fiesta Invisible’ és un fragment del terra de la ciutat que s’eleva i es converteix en un espai escènic per a algunes de les innombrables encarnacions de les lluites per construir un espai públic més obert i igualitari. És un projecte performàtic de naturalesa festiva que proposa un exercici directe del dret a aparèixer a través de la música i el ball i que activa una reflexió vibrant, encarnada i remoguda sobre quant poder podem considerar públic en un espai urbà on, a dia d’avui, es segueixen reproduint eixos d’exclusió, violència i desigualtat inacceptables.

‘Fiesta Invisible’ llença aquestes preguntes obrint un espai on persones afectades per aquestes reflexions i vivències puguin fer-se amb un espai de visibilitat que no es limiti a la denúncia, sinó que s’enfoqui en la prova suada i festiva que ens mostra tot el que perd la societat quan exclou el que no és normatiu de la palestra.

______

Creació: Paloma Calle i Massimiliano Casu
Performer col·lborador: Max Bultó
______
Aquesta és la nostra primera peça juntxs.
Massimiliano Casu
Investigo i experimento al voltant d’altres maneres per produir socialment l’espai urbà, a través de l’art i la cultura, especialment la música i el so com a eines fonamentals. Desenvolupo projectes de creació i acció col·lectiva com a artista, comissari, investigador i docent. Formo part de Grupal Crew Collective.
Paloma Calle
La meva vida es desplega en un territori híbrid i mòbil entre la investigació i la creació en el camp de les arts escèniques, l’activisme, l’educació no formal i ser mestressa de casa. Des de la pràctica artística escènica o performativa proposo pensar des de fer, des del cos i no tant des de la paraula i d’allò discursiu. Busco legitimar sabers o aprenentatges allunyats de la investigació, entesa de la manera més tradicional o acadèmica. Faig servir l’estranyesa i l’humor, així com l’autobiografia i les preguntes com a eines de treball. El meu enfocament es situa en una perspectiva interseccional feminista dissident de la norma heterosexual.
He treballat amb diferents institucions d’Europa, Asia i Llatinoamèrica com ara Matadero, Intermediae, La Casa Encendida, CA2M, Facultad de Bellas Artes de Madrid y Cuenca, MUSAC, Programa Aprendanza, Rimbun Dahan (Malasia), Festival Panorama (Brasil) i Espacio NAVE (Chile), entre d’altres.
A Max Bultó no el coneix ni déu…encara.
Acabo d’arribar a la ciutat, gairebé podríem dir que a aquest món, i penso liar-la parda. Porto massa temps avorrit i tancat. Soc performer, ‘transdragking’, dj aficionat, animador, conferenciant, misteriós, m’agrada la festa… sóc un cos versàtil, mutant, híbrid i subversiu.

______

massimilianocasu.com
Vimeo
Fiestas Invisibles – PALOMA CALLE i MASSIMILIANO CASU