GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

MARTHA LUISA HERNÁNDEZ - Castillos en el aire

En diàleg amb Iberescena, Ràdio Fabra i Radio Nikosia.

Taller-laboratori artístic amb joves a partir de 16 anys.

Mostra oberta el —02 FEB dins la Bacanal SÂLMON<

“Escribir con la lengua” és un gest que em mobilitza com un cos en pulsí de grafia. En els meus processos ha estat fonamental la creació d’arxius de desig: ‘Nueve’ (2017), ‘Extintos, aquí no vuelan mariposas’ (2018), ‘La última ópera china’ (2018), ‘Las fundadoras’ (2019) i ‘No soy unicornio’ (2019). Cada investigació ha sorgit de mirar/tocar documents, llocs i història.
He realitzat un estudi poètic o entomològic: ‘Días de hormigas’ (Ediciones Unión, 2018. Premio David de Poesía).Treballo en el col·lectiu “improductible”: Laboratorio Escénico de Experimentación Social, LEES. Resisteixo amb l’editorial independent: ediciones sinsentido. Visc de la meva columna literària ‘Pucheros’ a Hypermedia Magazine.

______

La mostra oberta de taller-laboratori artístic “Castillos en el aire” serà l’exercitació dels nostres afectes a través de la veu i les paraules -probablement les no alfabètiques, les inaudibles, les improbables, les que desconeguem.
Què cos, per a què friccions entre el real i l’imaginat tenen lloc en un període d’experimentació col·lectiva. Les paraules hi són per inventar-nos un teatre, una enunciació, un poema sonor, una f(r)icció comú, un acte revolucionari. Declarar qui som i fer-ho en veu alta: heus aquí una idea col·lectiva de revolució. Prendre les paraules i caotitzar el seu sentit: he aquí una idea col·lectiva d’escriptura. Provocar accidents i fuites en el passat i en el present que compartim un en l’altre: he aquí un punt de partida per a estar junts. Una invitació a cossos i futurs per a un manifest possible.
______

Instagram @_martikminipunto
Twitter @_martikminipunto
MARTHA LUISA HERNÁNDEZ – Castillos en el aire